Uite cum s-a răzbunat o femeie pe soțul său, supărată că apreciază cu LIKE pozele altor femei

Uite cum s-a răzbunat o femeie pe soțul său, supărată că apreciază cu LIKE pozele altor femei

Rețelele de socializare constituie una dintre principalele probleme cu care cuplurile moderne se confruntă.

Activitatea pe Facebook poate duce la povești de iubire frumoase, dar poate fi și responsabilă de infidelitate sau divorț. Depinde doar de comportamentul tău dacă Facebook-ul îți ajută sau nu să îți strică relația de iubire.

O femeie din Uruguay i-a dat o lecție soțul său când a descoperit că acesta apreciază cu LIKE fotografiile altor femei.

Leiry Amarales Ortiz susține că a obosit să-și vadă soțul cochetând cu alte femei pe Facebook sau dând LIKE la poze cu fete sexy, considerând gestul acestuia lipsă de respect.

Femeia susține că nu își dorește să pună capăt căsniciei, de aceea a pus la cale un plan. S-a pozat într-un costum care îi lasă la vedere decolteul și a postat fotografia pe aceeași rețea de socializare, însoțită de un mesaj care a provocat numeroase controverse.

femeie

“Această imagine este pentru soțul meu drag, Maurice Barreneche. Din moment ce-i place atât de mult să dea LIKE la poze cu alte femei care își etalează sânii, am decis să-mi fac și eu o poză. Voi posta câte o imagine cu mine pentru fiecare LIKE dat de tine la poze cu alte femei. Ai o femeie frumoasă acasă, nu e necesar să cauți pe stradă! Cu dragoste, te iubesc Mauricio”, a scris femeia pe Facebook.

Mesajul a devenit viral pe internet, stârnind numeroase comentarii, majoritatea internauților felicitând-o pentru lecția pe care i-a dat-o soțului nerespectuos.

Unii internauți au mers chiar mai departe, umplând profilul de Facebook al bărbatului cu comentarii de genul că ar trebui să aibă mai multă grijă de soția sa.

Text: Alina MATEI

Recomandări