Uleiuri pentru gene lungi şi mătăsoase

Uleiuri pentru gene lungi şi mătăsoase

Unul dintre cele mai comune uleiuri, care este utilizat pentru a avea grijă de gene, este uleiul de ricin, cel care contribuie la consolidarea şi creşterea genelor şi previne scăderea acestora.

Pentru prevenirea căderii şi ruperii genelor, uleiul de ricin este recomandat pentru a fi aplicat pe acestea pentru o oră, de trei ori pe săptămână.

Pentru genele problematice, uleiul de ricin ar trebui să fie aplicat în fiecare zi, în fiecare seară, înainte de culcare, fără a se spăla dimineaţa.

Pentru menţinerea unor gene lungi, uleiul de ricin poate fi, de asemenea, amestecat cu alte uleiuri şi componente.

Astfel, pentru catifelarea genelor şi o hrănire profundă, amestecaţi ulei de ricin cu o soluţie uleioasă de vitamina A sau E (3-4 picături ulei de ricin la 1 picătură de vitamină).

De asemenea, pentru creşterea genelor, uleiul de ricin trebuie să fie amestecat în proporţii egale cu rom. Trebuie doar sa fiţi ateniţi atunci când se aplică amestecul să nu vă daţi în ochi.

Pentru o culoare mai închisă puteţi face un amestec (în cantităţi egale), de ulei de ricin cu suc de morcov sau o sudură puternică de ceai negru.

Uleiuri pentru gene lungi şi mătăsoase

Un alt amestec de ulei, care susţine creşterea şi consolidarea genelor, este un amestec de 1 linguriţă de ulei de ricin şi ulei de brusture, şi se adaugă la amestecul de 3 picături de vitamina E şi aceeaşi cantitate de suc stors din frunze de aloe. Amestecul este aplicat la culcare zilnic pentru 30 zile.

Sursa: thehealt.com