Un model a defilat pe podium în timp ce-și alăpta fetița de 5 luni

Un model a defilat pe podium în timp ce-și alăpta fetița de 5 luni

Modelul Mara Martin a defilat pe podiumul prezentării de costume de baie Sports Illustrated, în timp ce-și alăpta fetița de 5 luni.

Îmbrăcată într-un costum de baie auriu, Mara a atras privirile tuturor celor prezenți la eveniment, după ce a apărut pe podium cu fiica ei de 5 luni în brațe. Micuța Aria nu a părut deranjată deloc de moment, ba chiar a fost foarte cuminte.

Mulțimea a aplaudat-o pe tânăra mamă, care nu doar că s-a descurcat de minune pe podium, dar a reușit să o și alăpteze pe Aria, în timp ce defila.

“Le sunt atât de recunoscătoare celor de la Sports Illustrated pentru că mi-au dat șansa să fac asta. Vă mulțumesc!”, a declarat Mara Martin după show, pentru publicația The Sun.

Pe de altă parte, tânăra mămică a avut parte de feedback pozitiv, multe persoane spunând după această prezentare că lumea are nevoie de mai multe astfel de momente.

Așa cum era de așteptat însă, au existat și comentarii negative. Unul dintre acesta spunea că “face ceea ce toate mamele au făcut dintotdeauna, nu e nimic special în asta”. Sursa

Recomandări