Vă mulțumesc că existați. Să fiți fericiți în 2016!

Vă mulțumesc că existați. Să fiți fericiți în 2016!

Decembrie este o lună a bilanţului… Abia la sfârşit de an ne dăm seama cu cât patos ne-am încăpăţânat să-i cerem zilei mai multe ore şi să-nghesuim în săptămână cât mai multe zile lucrătoare.

La sfârșit de an este binevenit să ne oprim și să reflectăm asupra anului care a trecut, la cum a fost el pentru fiecare dintre noi.

Unii au trecut prin experiențe dureroase. Alții au trăit momente tragice, în care și-au simțit amenințate securitatea personală și a familiei.
Unele persoane au trebuit să spună la revedere unui om apropiat. Alții s-au despărțit, cel puțin pentru moment, de o persoană dragă. Viața ne-a pus întrebări importante și a trebuit să răspundem la fiecare dintre ele.

Dar este important că, în ciuda tuturor, suntem aici. Vii. Sănătoși. Plini de iubire. Cu speranță. Și suficient de puternici ca să depășim, cu demnitate, orice situație.

Să fim recunoscători oamenilor buni din preajma noastră. Să ne bucurăm că îi avem pe copii alături și să găsim puterea de a le da tot ce este mai mai bun din noi.

Îmi doresc ca în 2016 copiii mei, familia mea și prietenii mei să știe cât de mult îi iubesc și să simtă iubirea și afecțiunea mea.

Îmi doresc să știe că împreună putem trece peste orice moment neplăcut și tot împreună ne putem bucura de viață.

Îmi doresc să avem grijă mai mult de noi, să măncăm sănătos, să gândim la ce vorbim, să ne gestionăm mai bine banii, să nu ne mai complacem în situații jalnice și să reușim să transformăm orice suferință în clipe de iubire.

Vreau să fiu o persoană mai bună și mai conștientă de sensul existenței mele. Și tot în 2016 vreau să le ofer mai mult sprijinul meu celor aflați în dificultate!

Finalul de an este aproape și gândește-te la toți cei cărora ar trebui să le fii recunoscător în acest an – pentru că ți-au fost alături, pentru că te-au ajutat, pentru că ți-au întins o mână de ajutor când nimeni nu a făcut-o, pentru că te-au ascultat, pentru că te-au completat frumos și sublim, pentru că ți-au dăruit din timpul lor, pentru că ți-au fost prieteni buni, pentru că ți-au întins umărul pe care să plângi, pentru că au avut încredere în visul tău, pentru că te-au criticat și ai învățat din asta, pentru că te-au urmat fără prea multe întrebări, pentru că au dăruit puțin sau mai mult din iubirea lor – ție. Dăruiește la rândul tău!

Vă mulțumesc că existați. Să fiți fericiți în 2016!

Cu drag de voi,
Alina Matei

Recomandări