Vanessa Paradis, imaginea colecţiei Conscious H&M

Vanessa Paradis, imaginea colecţiei Conscious H&M

Vanessa Paradis este noua imagine a colecţiei Conscious lansate de brandul H&M, semnand un contract pe termen lung "pentru un viitor al modei mai sustenabil".

Backstage

Colecţia Conscious este destinată femeilor, bărbaţilor şi copiilor şi va fi disponibilă atât în magazine, precum şi online, la finalul lunii martie. Cântăreaţa prezintătă colecţia vestimentară de damă, care cuprinde haine şi accesorii de camping. Atât hainele, cât şi accesoriile sunt realizate din materiale durabile, precum bumbacul organic, tencel - un material biodegradabil făcut din celuloză şi poliester reciclat. HM_Conscious_1-452x1200

HM_Conscious_2-629x1200

HM_Conscious

Vanessa Paradis declară "Şi eu mă străduiesc să am o abordare sustenabilă, tocmai de aceea garderoba mea este în mare parte vintage. Îmi place acest stil şi îşi face datoria şi din punct de vedere eco faţă de mediu, pentru ca îmi place să folosesc şi să refolosesc hainele vechi.

În paralel cu campania, se va derula şi acţiunea de colectare de haine scoase din uz în magazinele H&M. Clienţii din toate ţările vor putea aduce orice haine de care nu mai au nevoie, indiferent de brand, în magazinele H&M şi vor primi în schimbul fiecarei plase cu haine un voucher H&M, până la maximum 2 pe zi pentru fiecare client.

H&M este primul magazin care încurajează returnarea hainelor la o asemenea scară.

Text: Sabina Nicolaev
Foto: hm.com

Recomandări