Vara aceasta se poartă sandalele gladiator!

Vara aceasta se poartă sandalele gladiator!

Dacă vorbim de primele în topul tendințelor în modă în ceea ce privește sandalele în această vară, locul este cu siguranță ocupat de sandalele gladiator.

Poți să le combini atât cu ținute casual, cât și cu ținute casual-cool. Poți să le porți cu pantaloni, fuste, rochii, sunt fashion, arată foarte bine și sunt foarte comode!

Probabil că reprezintă cea mai inspirată alegere aceste sandale, așa că trebuie să ți le achiziționezi și tu, pentru că vei face o investiție foarte bună în această vară.

Și-au câștigat repede popularitatea acest tip de sandale, mai ales printre celebrități și cu siguranță și-o vor păstra pentru mult timp, deoarece sunt versatile, comode și arată foarte bine: toate caracteristicile de care au nevoie pentru a fi adorate de fashioniste.

Sandalele gladiator pot fi combinate și rochii de vară, și cu fuste scurte, dar și cu o pereche de blugi, în funcție de starea de spirit pe care o ai într-o anumită zi. Sandalele până la genunchi merg mai bine atunci când sunt combinate cu ținute scurte.

Sursa: fashion365.ro

Recomandări