Vedete care demonstrează că bărbații și femeile pot fi "doar prieteni"

Vedete care demonstrează că bărbații și femeile pot fi "doar prieteni"

Cine spune că bărbații și femeile nu pot fi prieteni? Aceste celebrități de la Hollywood ne demonstrează contrariul!

În 1998, Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au participat la Globurile de Aur împreună, iar în acest an au pășit împreună pe covorul roșu de la Oscar. Kate a amintit cât de mult îl iubește pe Leo în discursul său atunci când a câștigat Globul de Aur în 2009.

kate-leo

Cu toate că atunci când se întâlnesc se salută cu un sărut, David Duchovny și Gillian Anderson nu formează un cuplu, ci sunt cei mai buni prieteni. De fapt, prietenia lor s-a închegat mai bine după ce s-au urât un pic în timp ce filmau la primul sezon al Dosarelor X.

gillian-anderson-768

Mario Lopez și Eva Longoria sunt prieteni de ani de zile. Din 2010, Eva face, practic, parte din familie, când a devenit nașa fiicei lui Mario, Gia.

5-eva

După ce au format un cuplu în atât de multe filme, Jennifer Lawrence și Bradley Cooper sunt considerați "căsătoriți doar la muncă". Ei au o relație de prietenie, fără sex!

jennifer-lawrence-gave-bradley-cooper-big-hug-2013

Cu toate că filmările la Twilight s-au încheiat cu ani în urmă, Kristen Stewart și Taylor Lautner sunt încă buni prieteni.

kristen-stewart-taylor-lautner

 

Zooey Deschanel și Joseph Gordon-Levitt sunt prieteni timp de aproape 16 ani. S-au cunoscut în 2000, în timpul filmărilor și au dezvoltat o relație strânsă de prietenie.

josephzooeyweb020

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări