Vedete și femei de afaceri organizează un Târg de haine și accesorii, pentru susținerea micuței Amelia

Vedete și femei de afaceri organizează un Târg de haine și accesorii, pentru susținerea micuței Amelia

Timp de trei zile, în perioada 27-29 decembrie, mai multe femei de afaceri, vedete, prezentatoare tv și bloggerițe de fashion vor scoate la vânzare piese vestimentare din garderoba personală, de la genți, pantofi și haine de sezon, până la rochii elegante și accesorii fine, în cadrul unui târg de haine cu scop caritabil.

Scopul evenimentului, organizatat de Mariana Mihăilă și Irina Calancea, este unul caritabil: se vor strânge fonduri pentru a o ajuta pe Amelia, o fetiță de doar 7 luni care a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, rabdomiosarcom embrional, o tumoare care afectează țesuturile moi.

Micuța Amelia are nevoie de bani pentru a putea fi operată la un spital din Turcia dar și pentru a continua, ulterior, tratamentul, care se ridică la suma de 70 de mii de euro.

“Pentru că întotdeauna există ocazii de a face o faptă bună, dar mai ales că e vorba de un copilaș care suferă, am decis să mă implic în această cauză. În cadrul Târgului vor fi multe articole vestimentare care nu au fost purtate niciodată, unele doar o singură dată, iar altele foarte, foarte puțin, așa că îi așteptăm pe toți la târg. Artiști dragi s-au implicat și vor aduce lucruri din garderoba personală, pentru a strânge bani pentru Amelia si chiar vor susține momente artistice. Haideți să arătăm că se poate, că ÎMPREUNĂ, putem să oferim ajutor. Vă așteptăm să reconstruim încrederea unei familii!”, ne-a declarat Mariana Mihăilă.

Printre vedetele care vor participa la Târgul caritabil se numără Geta Burlacu, Adriana Ochișanu, Cristina Scarlat, Gloria, Tany Vander și Lilu.

Târgul caritabil va fi organizat pe 27, 28 și 29 decembrie 2017, între orele 11.00 – 19.00. Evenimentul se va desfășura în incinta showroom-ului “Irka Shoes” by Irina Calancea de pe strada Alexandru cel Bun 83.

În cadrul Târgului va exista și posibilitatea de a face donații în bani în sprijinul Ameliei.

Text: Alina MATEI

Recomandări