Vezi care e vacanța de vis a vedetelor în sezonul cald

Vezi care e vacanța de vis a vedetelor în sezonul cald

Suntem în plină vară, iar căldura de afară ne îndeamnă la vacanță. Cu toate că au un program destul de încărcat, vedetele reușesc să își rezerve măcar câteva zile destinate relaxării și distracției.
Să vedem unde aleg vedetele autohtone să se relaxeze vara aceasta.


Pentru Lidia Scarlat, o vacanță de vis ar fi una în care ar putea îmbina odihna activă cu lenevitul și cu relaxarea. “Departe de oameni ale căror grai să-l pot înțelege, o oază de inspirație, un loc în care să pot călători cu bicicleta prin munți sau parcuri naturale. Numele destinației e mai puțin important, contează inspirația, energia și sănătatea oferită de acel loc”.

Dana Markitan își imaginează vacanța de vis alături de cei dragi, plină de afecțiune, căldură și peisaje coborâte parcă din rai, pictate de Dumnezeu pe pământ. “O vacanță în care telefonul să nu sune și în care să te contopești cu natura, cu marea, cu munții. Vacanța de visa ar fi acolo unde nu am mai fos niciodată. Destinația perfecta ar putea fi Brazilia și Insulele Maldive”.

Katalina Rusu

Kătălina Rusu susține că vacanța de vis o petrece întotdeauna alături de persoana iubită. “Îmi place să călătoresc și pot să zic că am avut câteva vacanțe de vis, orașe romantice și amintiri plăcute care rămân pentru totdeauna în memorie. O vacanță de vis nu este neapărat cea pe care o planifici, dar care vine la momentul potrivit”.

Doina Sulac

Și Doina Sulac vede vacanța de vis în compania celor dragi. „Îmi place Barcelona și spre ca anul acesta voi ajunge anume acolo”.

Text: Tatiana VÎJU

Recomandări