Ziua Îndrăgostiților. Idei de cadouri pentru iubita ta

Ziua Îndrăgostiților. Idei de cadouri pentru iubita ta

Ziua Îndrăgostiţilor este prilejul perfect pentru a-i demonstra partenerei cât de mult o iubeşti. Şi cum ai putea face asta mai bine dacă nu să o răsfeți, invitând-o la o cină romantică sau oferindu-i o ședință la SPA?

Iată 10 lucruri pe care le poți oferi partenerei tale de Ziua Îndrăgostiților:  

O cină romantică este întotdeauna o opțiune perfectă pentru a-i arăta cât de mult îți pasă de relația voastră și de timpul petrecut împreună. Mai plăcut este dacă cina va fi pregătită acasă de tine sau la voi, iar decorul va fi de nerecunoscut, îmbrăcat în lumina lumânărilor și în reflexia paharelor de șampanie.

Bijuteriile sunt un cadou care va impresiona orice femeie. Fii totuși sigur că alegi bijuteiile potrivite. Ca să nu dai greș încearcă să vezi ce tip de bijuterii poartă iubita ta și întreab-o discret și fără să dai de bănuit dacă preferă aurul sau argintul. Apoi alege o bijuterie de calitate. Poți opta între inele, brățări, cercei, coliere sau lănțișoare.

Ciocolatele în formă de inimă vor fi întotdeauna un cadou potrivit pentru o asemenea zi.

O femeie va aprecia întotdeauna un cadou constând din produse cosmetice.

Florile sunt un detaliu necesar și frumos. Nu trebuie să fie neapărat de culoare roșie, există mai multe opțiuni de culori și forme pentru a-ți demonstra dragostea pentru partenera ta. Poți opta pentru florile de primăvară: freziile, zambilele, ghioceii sau pentru florile mai spectaculoase: trandafirii, crinii, orhideele.

Pantofii sunt o alegere bună pentru cadou în această zi specială. Ai grijă să nu greșești mărimea și să alegi modelul preferat de ea.

O lenjerie sexy. Femeile preferă de cele mai multe ori roșul sau negrul. Alege lenjerie cât mai incitantă. Încearcă să găsești lenjerie de calitate, frumos lucrată, care să nu aibă un apect vulgar, ci mai degrabă rafinat. Ca să nu greșești mărimea caută mărimea sutienului prietenei tale.

O ședință la SPA. Răsfțățul este specific femeilor, deci o ședinșp la un salon de SPA sau de înfrumusețare va fi apreciat.

O cerere în căsătorie. Dacă relația voastră durează de mai mulți ani și ești convins că ea este iubirea vieții tale, atunci Ziua Îndrăgostiților este o bună ocazie pentru a o cere în căsătorie.

O noapte plină de pasiune este o opțiune pe care nu trebuie să o ratezi.

Nu uita! În această zi o mare importanță trebuie să o acorzi ambalajului cadourilor. Totul trebuie să fie romantic, să emane dragoste.

Îți dorim să ai parte de o Zi a Îndrăgostiților minunată!

Urmărește TheWoman și pe FACEBOOK!

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări