Zodiac chinezesc 2020: Ce aduce anul Șobolanului de Metal pentru fiecare zodie

Zodiac chinezesc 2020: Ce aduce anul Șobolanului de Metal pentru fiecare zodie

Pe 26 ianuarie 2020, se încheie anul Mistrețului de Pământ și intrăm în anul Șobolanului de Metal, considerat un an al Începutului, Reînnoirilor și Schimbărilor. Așadar, în 2020 toate zodiile trebuie să se aștepte la schimbări, oportunități noi, descoperiri și surprize. Cel mai important sfat: acceptați schimbările și luați ce e mai bun din fiecare situație nouă, nu vă împotriviți surprizelor pe care le face Șobolanul în acest an!

Iată care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte:

Şobolan

Anul 2020 vine cu surprize mari! Pentru că ele vin de la  Şobolanul de Metal, priviţi anul ca pe o bucată mare de caşcaval, cu multe găurele, acestea fiind ocazii noi de care trebuie să profitaţi şi oportunităţi de a vă schimba total viaţa. Primiţi şanse mari de câştig financiar, avansare în profesie, colaborări noi şi profitabile şi ocazia de a vă fi recunoscute eforturile de până acum.

În dragoste, se anunţă un an fabulos! Dacă vă bate de mult gândul să vă întemeiaţi o familie cu persoana pe care o aveţi deja alături, 2020 este anul potrivit. Toate căsătoriile întemeiate în anul Şobolanului de Metal sunt trainice şi fericite. În cazul în care sunteţi singuri, deocamdată, pregătiţi-vă să vă întâlniţi sufletul pereche!

Bivol

Lent şi foarte consecvent în general, Bivolul va primi o energie aparte în acest an. Vei fi aventurier şi mai vioi ca niciodată în 2020, însă te vei bucura, deopotrivă, de stabilitate şi confort. Nu te vei plictisi o secundă în anul Şobolanului de Metal! În anul 2020, Bivolii singuri îşi vor găsi jumătatea, cel mai degrabă, undeva departe de casă, potrivit horoscopurania.ro, iar persoana pe care o întâlneşti în acest, este foarte probabil să-ţi devină parteneră pe viaţă.

Un sfat de la astrolog: învaţă să fii mai romantic, mai implicat în relaţia cu partenerul, mai atent la nevoile sale şi ceva mai tandru! Un simplu gest sau o singură vorbă frumoasă poate face minuni!

Şi în carieră îţi va merge bine! Anul Şobolanului de Metal aduce pentru tine ascensiune în carieră, succes în afaceri, prosperitate şi bunăstare.

Tigru

Şobolanul de Metal va arunca în mod constant în calea Tigrului perspective tentante, astfel încât ochii să i se aprindă – pe care să o urmeze? Totodată, nu ai voie să eziţi: cine ezită – pierde! Tigrul oricum este foarte norocos, dar în anul 2020, în viata ta va fi ca o loterie în care tu ai toate biletele câştigătoare.

În dragoste, Tigrii vor reuşi nu numai să-şi găsească un partener potrivit, dar să se şi îndrăgostească lulea, experimentând pasiunea în toate nuanţele ei. Tigrii căsătoriţi sunt sfătuiţi să se implice mai mult în viaţa de familie, să vă răsfăţaţi şi ajutaţi partenerul în treburile casnice şi să fiţi foarte atenţi şi grijulii!

Una dintre surprizele, pregătite de Şobolan pentru Tigru în 2020 este bogăţia neaşteptată, spune Urania. Mulţi Tigri vor obtine independenţă financiară datorită descoperirii unei noi surse de venit, altora banii le pot pica practic din cer.

Iepure

În 2020, Iepurii au avea parte de emoţii pozitive, momente romantice, circumstante favorabile, susţinerea prietenilor, mai mulţi bani, însă ciuliţi bine urechile să nu vă scape norocul! Aveţi toate şansele să primiţi o moştenire, să vă schimbaţi locul de muncă şi/sau să vi se mărească simţitor salariul!

Sunteţi calculaţi şi precauţi, iar asta este pe placul Şobolanului de Metal, care vă va răsplăti cu daruri şi surprize. Chiar şi amoroase! Totuşi, lăsaţi-o mai moale cu flirtul dacă sunteţi căsătoriţi, că s-ar putea să fiţi prinşi pe picior greşit. Cei singuri au parte, însă, de experienţe interesante şi distracţii pe bandă rulantă. Ascultaţi-vă inima şi totul va fi bine!

Dragon

Şobolanul de Metal vine pentru voi cu multe surprize şi emoţii. Este posibil să daţi şi de situaţii ce vă vor părea dificile, însă cu mult calm şi optimism, totul se va rezolva ca prin minune. Rezultatele se anunţă pe măsură! Succes în dragoste şi reuşite în carieră, ce să vă doriţi mai mult?!

În 2020, vă veţi bucura de admiraţia sexului opus şi se anunţă aventuri multe, care ar putea duce şi la o relaţie de lungă durată. Se preconizează toate şansele pentru o căsătorie chiar şi, de ce nu, apariţia unui copil.

Şarpe

În acest an poţi să-ţi schimbi pielea şi să renaşti! Primeşti toate şansele să-ţi schimbi viaţa şi să o iei de la capăt, pe alt drum mult mai bun! Vei percepe totul ca pe o gură de aer proaspăt. Şarpele, de obicei prudent şi calculat, îşi va pierde minţile într-un vartej de trăiri intense, alături de o persoană care va apărea în viaţa ta când te aştepţi mai puţin. Şobolanul va aduce în anul 2020 un plus de pasiune, armonie şi echilibru în viaţa voatră de cuplu.

În carieră, este posibil să apară mici obstacole, însă calmul specific te va ajuta să treci peste şi astrele te încurajează să începi o afacere pe cont propriu, să-ţi duci un vis la îndeplinire, să pui bazele unei dorinţe mai vechi.

Sfatul astrologului: stai departe de intrigi şi conflicte, nu te băga în bârfe şi mergi pe drumul tău. Dacă vei respecta asta, se anunţă numai bucurii pentru tine şi în plan financiar şi al carierei.

Cal

În 2020, ești mai ambițios, mai muncitor, mai harnic și mai rezistent ca niciodată, iar Șobolanul de Metal îți dă forță să termini cursa victorios, primul pe linia de sosire!

Sentimental, este posibil să fii puțin cam agitat. Gelozia, irascibilitatea și aroganța specifice atât Calului, cât și Sobolanului aduc tensiune în relația cu persoana iubită, așa că fiți sinceri și implicați în povestea de dragoste. Iar dacă nu mai simțiți să fiți acolo, cel mai bine este să ieșiți pe cale amiabilă din cursă și să o luați de la capăt alături de altcineva.

Horoscopul chinezesc îi promite Calului în anul 2020 o evolutie rapidă în carieră, dar trebuie să depuneți și voi ceva efort. Va merita pe deplin!

Capră

Schimbările pozitive pentru nativii Capră se vor produce începând din ianuarie 2020 și vor continua pe parcursul întregului an. Pe plan sentimental, urmează o mulțime de emoții și experiențe interesante, cu totul diferite față de ceea ce ați trăit până acum. Veți avea un farmec irezistibil, care va atrage admiratorii ca un magnet. Cei mai norocoși dintre ei vor ajunge să trăiască alături de voi momente de neuitat și, mare atenție, se aud clopote de nuntă!

Nativilor casatoriti din zodia Capra, anul 2020 al Sobolanului le va aduce stari romantice. În anul Șobolanului de Metal, Caprei îi vor veni in continuu idei noi legate de castiguri rapide si organizarea propriei afaceri, care vor fi realizate cu succes.

Maimuță

Pentru nativii Maimuță, 2020 este un an al surprizelor, al noilor începuri, al momentelor „Punct și de la capăt!' și vor trebui să se adapteze rapid schimbărilor. Nu luptați cu noutățile din viața voastră, ba dimpotrivă, încercați să vă bucurați de ceea ce vă rezervă Șobolanul de Metal!

Și viața sentimentală va trece prin anumite schimbări, iar dacă simțiți că locul vostru nu mai este lângă actualul partener, nimic nu vă va opri să ieșiți din poveste! Fiind cuprinsă de un vârtej de pasiune și emotii, Maimuța impulsivă si neastamparată s-ar putea să nu reuseașcă să adopte o atitudine serioasă și să-și aleagă partenerul pentru o relatie de durată. Probabil, nici nu trebuie sa o faca – in anul Sobolanului, partenerul ideal va face el singur tot posibilul pentru a-i cuceri inima.

Cocoș

2020 este un an foarte important, în care firea de lider a Cocoșului se poate manifesta cu toată impetuozitatea, însă astrele vă sfătuiesc să vă moderați aroganțele pentru că s-ar putea întoarce împotriva voastră! În anul Șobolanului de Metal nu este loc de intrigi, minciuni sau umblat cu șopârlița vopsită. Fiți sinceri, umani și cu bun simț și veți avea un an senzațional!

Însă, Cocosul nu se teme de dificultăți, si avand o personalitate ingenioasa si indrazneata, cu siguranta va gasi in anul Sobolanului posibilitatea de a se face remarcat si de a culege laurii invingatorului! Influențele favorabile ale anului Șobolanului de Metal îi vor permite Cocoșului să devină mai delicat și mai atent cu persoana iubită, ceea ce îi va aduce fericire pe plan personal.

Câine

În 2020, Câinele va dispune de energie, hotărâre și forță pentru a câștiga osul cel mare! Și nu va fi nevoie neapărat de muncă grea pentru că Șobolanul îi va recompensă pentru curajul și munca din trecut. Însă, nu vă relaxați prea mult pentru că prosperitatea și succesul Câinelui în următorii 11 ani ai ciclului zodiacal depind de eforturile depuse în anul 2020.

Nativii singuri din zodia Câine vor cunoaște în anul 2020 fericirea iubirii reciroce! Stăpânul anului, Șobolanul, le va auzi dorința secretă și le va oferi un partener, care îi va înțelege din priviri, le va oferi grijă, atenție, sentimentul de liniște și siguranță.

În anul 2020, ambițios și puternic, Câinele îi va sfâșia pe toți cei răuvoitori, va ocoli cu încredere rivalii și își va croi cu ușurință drumul către bunăstarea financiară. Șobolanul, îl va împinge să ia decizii raționale, bazate pe logică pură, și nu pe sentimentele de moment. De asemenea, pentru a-l motiva și a-l inspiră, îi va aduce Câinelui victorii mici.

Mistreț

Tot ceea ce va face Mistrețul în anul 2020, se va dezvoltă și va evolua în continuare, iar asta îi va face pe reprezentanții acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc să muncească cu și mai multă dedicație.

În 2020, Mistrețul va preferă că flirtul să aibă o continuare, iar singură noapte pasională s-ar putea transformă într-o viață de familie lungă și fericită. Lucrurile pe care Mistrețul și le putea imagina cu greu în visurile sale, vor deveni dintr-o dată destul de realizabile în anul 2020 – important este să nu-și scape șansă! Sursa

Recomandări